Laat het zien

Laat met rookvrij-borden zien dat jouw sportterrein rookvrij is! Sportterreinen die een rookvrij-beleid invoeren, bieden we gratis rookvrij-borden aan.

Gratis rookvrij-borden voor buitensportverenigingen

De initiatiefnemers van de Rookvrije Generatie – de Hartstichting, KWF & het Longfonds – bieden gratis rookvrij-borden aan voor buitensportverenigingen. Goede zichtbaarheid van een rookvrij terrein maakt naleving makkelijker. Vraag daarom de gratis rookvrij-borden aan via onze webshop.

Rookvrij-borden voor binnensportverenigingen

Goede zichtbaarheid van een rookvrij terrein maakt naleving makkelijker. We helpen je als binnensportvereniging graag verder. Vraag naar de mogelijkheden door ons te mailen.

Rookvrij sportevenement

Wil je een rookvrij sportevenement organiseren? Neem contact met ons op of bekijk de materialen in onze webshop

Webshop

Laat zien dat jouw omgeving rookvrij is met bijvoorbeeld een rookvrij bord, spandoek, gevelvlag of raamsticker van de Rookvrije Generatie! Goede zichtbaarheid van een rookvrij terrein maakt naleving gemakkelijker.

Rookvrij op de kaart

Op rookvrij op de kaart vind je welke sportterreinen in Nederland al rookvrij zijn. Is jouw sportterrein (gedeeltelijk) rookvrij, maar staat deze nog niet op de kaart? Laat het ons weten door je aan te melden als rookvrije locatie: iets om trots op te zijn!

Meld je aan.

Aan de slag

Is jouw sportterrein nog niet (volledig) rookvrij? Bekijk dan de tips en materialen om dit voor elkaar te krijgen.